Onze infrastructuur: chezKonsilo, Buurt-EJO & Les Lapins

Zoek je een locatie in Leuven voor een vergadering, een opleiding, een coaching? Of wil je echt afstand nemen en richting Ardennen trekken voor een rustiger werkperiode? Kan allemaal. Powered by Konsilo.


chezKonsilo: vergader- en coachingruimte

chezKonsilo vergaderruimte

De vergaderruimte kan gehuurd worden, zowel door privépersonen als door bedrijven.

Tafels, stoelen, beamer en flip chart zijn aanwezig.

Flexibele opstelling is mogelijk (U-vorm, schoolse opstelling, opstelling zonder tafels, …).

De kleine aangrenzende zitruimte (spreekkamer/coachingruimte) maakt deel uit van de vergaderruimte. De winkelruimte Buurt-EJO (ingang Albert Stainierstraat 1) maakt geen deel uit van de vergaderruimte.

Gebruik van de keuken is inbegrepen in de huur voor feestjes, proeverijen, huiskamerrestaurant. De keuken omvat een ruime frigo, microgolfoven, elektrisch vuur (4 kookplaten), oven, koffiezet, waterkoker en basismateriaal voor koken en bediening.

Toegang tot de vergaderruimte kan langs de Boogschutterstraat (houten poort).

Bij beschadiging, ontvreemding, vernieling of abnormale bevuiling van de lokalen of hun infrastructuur, inclusief het audiovisueel materiaal, zullen de herstellings- en/of reinigingskosten doorgerekend worden aan de huurder.

Dagdelen (tenzij anders overeengekomen):

Voormiddag: 9.00 - 13.00 u.
Namiddag: 13.30 - 18.00 u.
Avond: 18.30 - 01.00 u.

Tarief:

  • Voor vergaderingen, voordrachten, lezingen: 19 € per begonnen uur, minimum 3u (koffie, thee en water inbegrepen).

  • Voor feestjes, proeverijen, huiskamerrestaurant, …:

85 €/dagdeel
135 euro/2 dagdelen
180 €/3 dagdelen

Contacteer ons.

Openbaar toegankelijke activiteiten in de vergaderruimte chezKonsilo worden aangekondigd op de Facebookpagina van Buurt-EJO.


Buurt-EJO: winkelruimte

 

EJO is Esperanto en staat voor plaats. In deze EJO is plaats voor lokale, duurzame en professionele initiatieven. Misschien ook het jouwe?

Onze bijdrage? Zuurstof geven aan nieuwe initiatieven door de ruimte betaalbaar ter beschikking te stellen. De bijdrage van de inrichter bestaat er in dat die zich engageert om de nodige energie te investeren in zijn of haar initiatief.

 De concrete afspraken:

  • De winkelruimte omvat ca 25 m², op de hoek van Stainierstraat en Boogschutterstraat.
  • We stellen de ruimte ter beschikking voor initiatieven die we interessant, leuk of aangenaam vinden. Projecten die betrekking hebben op buurtwerking, netwerking, ontmoeting in een duurzame context krijgen hierbij alle kansen.
  • Om nieuwe initiatieven een kans op slagen te geven, is dit in eerste instantie tegen kostprijs (water, gas, elektriciteit, onderhoud, verzekering, kadastraal inkomen,…). Indien de activiteit op zich winstgevend blijkt, zal in overleg een aangepast tarief afgesproken worden.

  • Voor herhaaldelijke of langere activiteiten (bv een week of een weekend) kunnen afspraken op maat gemaakt worden qua vergoeding.

  • Je kan gebruik maken van de toiletten (M/V), het waterpunt en de opslagruimte achter de winkel.

  • Wie hier een activiteit wil uitproberen, richt de ruimte zelf in, maakt zelf promo en verzekert zich er van dat de activiteit legaal kan plaatsvinden (bv. erkenningsvoorwaarden, …).

  • De vergaderruimtes en keuken (chezKonsilo) maken geen deel uit van de winkelruimte.

Activiteiten worden aangekondigd op de Facebookpagina van Buurt-EJO.

Noot. De Buurt-Ejo-ruimte is momenteel verhuurd en permanent in gebruik als hoofdkantoor voor de Voedselteams. Activiteiten die kaderen in de Buurt-Ejo-filosofie kunnen uiteraard wel doorgaan in de vergader- & coachingruimte van ChezKonsilo.


"Les Lapins": rust in de Ardennen

 
Les Lapins living

Heb je behoefte aan een rustiger ruimte? Even weg van alles. Om zelf rustig te enkele dagen of weken te werken, of om een brainstorm- of werksessie in een andere omgeving te organiseren.

"Les Lapins" is een dorpshuisje in de Belgische Ardennen. Volledig gerenoveerd, met alle comfort. Gelegen aan de rand van de dorpskern van Rochehaut, op 15 km van Bouillon. Je verblijft er met max 4 volwassenen (2 x 2-persoonskamers) en 4 kinderen (slaapzolder met beperkte stahoogte).

Aan de rand van het bos, én van het dorp. Ideaal om je eindwerk te schrijven, dat busineesplan af te werken, dat boek te schrijven of die individuele coaching verder door te zetten.

Contacteer ons met je vragen i.v.m. de mogelijkheden bij Les Lapins. Tarieven vind je hier. De praktische kant van de verhuur van Les Lapins wordt via het verhuurkantoor Holiday Home Services geregeld.

Meer foto's en aankondigingen van bijzondere promoties vind je ook op de Facebookpagina van Les Lapins.


Info@konsilo.be

+32 (0)497 – 47 35 39