EN
 
FR

Missie

"We zijn niemands bedreiging
en iedereens opportuniteit."

missie konsilo.jpg

Wij faciliteren op een onafhankelijke en kritische manier van binnenuit preventie- en kwaliteitsmanagement/procesverbetering binnen organisaties. Zo bouwen we mee aan de klantvriendelijke en veilige wereld van morgen.

Wij structureren en vereenvoudigen je processen ten dienste van kwaliteit of preventie (welzijn op het werk), op basis van de Lean principes. We doen dit op persoonlijk of organisatieniveau via consultancy, training en de ontwikkeling van online tools.


Visie

De leefwereld van onze klant is ons vertrekpunt. We leven mee, graven ons in en denken mee vanuit de cultuur en sterktes van onze klanten. We worden als het ware heel even “deel van de organisatie” en brengen zo het “verbetervirus” binnen, zonder te raken aan wat al sterk is.

Waar nodig betrekken we de juiste aanvullende freelancers bij onze projecten. Mensen die onze waarden delen en dezelfde kwaliteit nastreven.  Een netwerk van gelijkgestemden. Samen bestrijken we een breed spectrum van expertise en specialismen.

Konsilo is voor al zijn klanten, projectpartners en freelancers een respectvolle en betrouwbare partner voor het realiseren van projecten op korte en middellange termijn.

 “We zijn niemands bedreiging en iedereens opportuniteit.”


Waarden

Verbindend

Konsilo betekent “advies” in het Esperanto. Net als het Esperanto wil Konsilo verbinden. Klanten, freelancers en partners verbinden. Processen verbinden. Losse puzzelstukken tot een volledig beeld maken. De bedrijfsdoelen van onze klanten verbinden met onze kennis en expertise.

Embedded
We zoeken samen op basis van de leefwereld van onze klanten naar de best mogelijke oplossing binnen wat haalbaar is en helpen die te implementeren.

Onafhankelijk
We zeggen waar het op staat, kritisch maar respectvol.

Verrijkend
In essentie moet ieder project, iedere samenwerking een verrijking betekenen, in elk geval voor de klant, maar ook voor ons, onze freelancers of partners. Trajecten zijn erop gericht de klant zelf verder te laten gaan. Het resultaat zijn klanten die op eigen benen kunnen staan.

Nuchter

Onze processen, werkwijzen en communicatielijnen zijn kort en ontdaan van overbodige franjes. Klanten en hun verwachtingen staan centraal. We doen dat in onze eigen stijl: pragmatisch, met beide voeten op de grond.

Duurzaam.
Onze relaties met klanten, onderaannemers, en partners overstijgen de duur van de projecten. Daarnaast werken we ook letterlijk aan duurzaamheid en beperken we de ecologische voetafdruk van Konsilo: we mikken op duurzame verplaatsingswijzen. Trein en/of fiets waar mogelijk, auto waar nodig. Naar alle locaties binnen 1u reizen.

Zo wordt Konsilo een “huis van vertrouwen” waar je je thuis voelt. Of kort gezegd: chezKonsilo.