Konsilo "in house": PA - QA - Events

Was het nu PA@interim, QA@interim of events@interim? Konsilo doet het allemaal. Met kennis van het vakgebied. Dat maakt het verschil.

PA@interim

interim

We kennen allemaal de Codex. Elke werkgever moet een preventieadviseur in loondienst hebben. Maar soms lukt dat even niet. Daar heeft iedereen begrip voor.

Een preventieadviseur valt uit, een enthousiaste opvolger is in opleiding en kan ondersteuning gebruiken, door een overname groeit het bedrijf spectaculair (inclusief het sociaal overleg), er is niet direct een kandidaat op de arbeidsmarkt voor een paar uur per week,… Allemaal situaties waar Konsilo een oplossing kan bieden. Wij helpen je deze periodes te overbruggen.

... of we steken net dat tandje bij om je bestaande dienst te ondersteunen bij dat ene project, die ene doorlichting, dat documentbeheer.

Contacteer ons.


 

QA@interim

Als kwaliteitscoördinator heb je heel wat ballen in de lucht te houden. En soms zou wat extra ademruimte welkom zijn. Die ademruimte kunnen wij bieden.

Heb je extra handen nodig bij het beheren of uitvoeren van interne audits, bij het voorbereiden van de directiebeoordeling, bij het dagelijkse documentbeheer? Is de kwaliteitscoördinator onverwacht weggevallen en zoek je tijdelijke vervanging? Of wil je graag enkele maanden een tandje bijsteken om je systeem aan te vullen en bij te werken naar de nieuwe versie van ISO 9001 toe?

Wij treden met plezier op als extra handen, extra auditcapaciteit, of sparring partner voor nieuwe ideeën.


Events@interim

 

Events. Heb je een jaarlijkse veiligheidsdag te organiseren? Een complexere sensibiliserings-campagne? Wil je gestructureerd communiceren via (interne) sociale media, intranet, of heb je andere communicatieplannen? Wij werken samen met specialisten uit de event- en communicatiesector om je plannen mee tot leven te brengen. Steeds met net dat beetje meer, omdat we de materie van het vakgebied door en door kennen. Zo maken we het verschil.

Contacteer ons.


Info@konsilo.be

+32 (0)497 – 47 35 39