WIJ

“Konsilo” als bedrijfsnaam ontstond in 2001. Het woord komt uit het Esperanto en betekent zoveel als “Advies”. Het adviseren in een verbindende taal is vanaf het begin de essentie. In 2007 werd Konsilo tot bvba omgevormd. 

Ir Myriam Van der Steen en Pascal Meyns zijn de twee eigenaars en drijvende krachten achter Konsilo bvba. Ze vormen een complementair team dat dezelfde visie trouw is.

  Myriam Van der Steen  Ingenieur   Myriam@konsilo.be

Myriam Van der Steen
Ingenieur

Myriam@konsilo.be

Ir Myriam Van der Steen is als veiligheidsingenieur en lead auditor (ISO9001 en OHSAS18001) een autoriteit op het vlak van managementsystemen. ISO9001, 14001 en vooral OHSAS18001. Naast deze specialismen, is ze bijzonder ervaren in legal compliancy en het opzetten van strategieën voor de risicoanalyse.

 

 


 

Myriam Van der Steen QR.jpg

 Myriam@konsilo.be
+ 32 (0)497 – 47 35 38
@Konsilo
Of via LinkedIn

 

  Pascal Meyns  Preventieadviseur   Pascal@konsilo.be

Pascal Meyns
Preventieadviseur

Pascal@konsilo.be

Pascal Meyns legt zich als preventieadviseur niveau I toe op het tijdelijk vervangen van preventieadviseurs binnen bedrijven, of het coachen van nieuwe preventieadviseurs in het uitbouwen van hun werking. Zijn ervaring in de retail zorgt voor een ervaring in juridische entiteiten met vele vestigingen en contact met publiek. Hij is als preventieadviseur niveau I eveneens gespecialiseerd in legal compliancy, het opzetten van strategieën voor de risicoanalyse en sociaal overleg. Hij is docent en promotor van cursisten binnen diverse niveau I en II-opleidingen. Pascal Meyns is bestuurslid van Prebes Vlaams-Brabant en zetelt in de overleggroep van Comeos voor Welzijn op het Werk binnen de Retail.

Pascal Meyns QR

Pascal@konsilo.be
+ 32 (0)497 – 47 35 39
@pmeyns
Of via LinkedIn 


Konsilo beschikt aanvullend over een poule van een paar tientallen freelancers die elk op zich specialisten zijn in een kennisdomein. Hierdoor kan Konsilo grotere en diverser projecten opleveren. Het werken met freelancers levert een uniek flexibiliteit op voor de klant. Geen juniors die het vak nog moeten leren, maar volleerde seniors die heel specifiek inzetbaar zijn.  

 

Wil je mee deel uit maken van het netwerk aan freelancers of in partnership een idee ontwikkelen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.