WIJ

“Konsilo” als bedrijfsnaam ontstond in 2001. Het woord komt uit het Esperanto en betekent zoveel als “Advies”. Het adviseren in een verbindende taal is vanaf het begin de essentie. In 2007 werd Konsilo tot bvba omgevormd. 

Ir Myriam Van der Steen en Pascal Meyns zijn de oorspronkelijke oprichters van Konsilo bvba. Pascal Meyns werkte actief mee binnen Konsilo tot september 2019.

Sinds november 2018 vervolledigen An Melis en Stijn Indenhoek het kernteam. Samen met Myriam vormen ze een sterke driehoek, zowel achter de schermen als op het terrein.

Myriam Van der Steen
Ingenieur

Myriam@konsilo.be

Myriam@konsilo.be
+ 32 (0)497 – 47 35 38
@Konsilo
Of via LinkedIn

Ir Myriam Van der Steen is als veiligheidsingenieur en lead auditor (ISO9001 en OHSAS18001) een autoriteit op het vlak van managementsystemen. ISO9001, 14001 en vooral OHSAS18001/ISO 45001 hebben geen geheimen voor haar.

Binnen deze specialismen, is ze bijzonder ervaren in legal compliancy en het opzetten van strategieën voor de risicoanalyse.

Daarnaast legt ze zich vooral toe op de introductie van procesverbetering en Lean Management principes.stijn@konsilo.be
+32(0)475-92 12 50
@Konsilo
Of via LinkedIn

Stijn Indenhoek is preventieadviseur niveau 1 met ongeveer 17 jaar ervaring in het vakgebied. Naast ruime praktijkervaring als intern preventieadviseur van een grote, internationale organisatie, omvat zijn expertisedomein ook facilitair beheer/aankoopbeleid en het zeer actuele thema van (duurzame) mobiliteit. Stijn kent de dynamiek van sociaal overleg door en door en stond ook een aantal jaren aan “de andere kant” als lid van de hiërarchische lijn.

De laatste jaren werkte Stijn veel als consultant. Een greep uit het aanbod: ondersteuning van preventiediensten, legal compliance audits, opstellen van risicoanalyses en actieplannen, lesopdrachten… en vooral: down to earth, pragmatisch advies geven waar de klant direct mee aan de slag kan.

Stijn begon zijn carrière als redacteur en is dus ook goed thuis in de wereld van de heldere en beknopte communicatie voor toolboxsessies, bedrijfsmagazines, intranet enz.

B-There001.jpg

An@konsilo.be

@Konsilo
Of via LinkedIn

An Melis is een erg gedreven persoon die méédenkt met een organisatie en zich uitleeft in creatief zijn met mensen en ideeën. Ze is een echte teamplayer, hulpvaardig, nauwkeurig, met een groot probleemoplossend vermogen en heefteen goede balans tussen denken (reflectie) en actief handelen (actiegerichtheid).

Ze is onze steun en toeverlaat als het aankomt op organisatie en communicatie.


Konsilo beschikt aanvullend over een poule van een paar tientallen freelancers die elk op zich specialisten zijn in een kennisdomein. Hierdoor kan Konsilo grotere en diverser projecten opleveren. Het werken met freelancers levert een uniek flexibiliteit op voor de klant. Geen juniors die het vak nog moeten leren, maar volleerde seniors die heel specifiek inzetbaar zijn.  

 

Wil je mee deel uit maken van het netwerk aan freelancers of in partnership een idee ontwikkelen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.