WIJ

“Konsilo” als bedrijfsnaam ontstond in 2001. Het woord komt uit het Esperanto en betekent zoveel als “Advies”. Het adviseren in een verbindende taal is vanaf het begin de essentie. In 2007 werd Konsilo tot bvba omgevormd. 

Ir Myriam Van der Steen en Pascal Meyns zijn de twee eigenaars en drijvende krachten achter Konsilo bvba. Ze vormen een complementair team dat dezelfde visie trouw is.

An Melis en Stijn Indenhoek vervolledigen het kernteam. Samen vormen ze een sterke vierhoek, zowel achter de schermen als op het terrein.

Myriam Van der Steen
Ingenieur

Myriam@konsilo.be

Ir Myriam Van der Steen is als veiligheidsingenieur en lead auditor (ISO9001 en OHSAS18001) een autoriteit op het vlak van managementsystemen. ISO9001, 14001 en vooral OHSAS18001/ISO 45001.

Naast deze specialismen, is ze bijzonder ervaren in legal compliancy en het opzetten van strategieën voor de risicoanalyse.


Myriam@konsilo.be
+ 32 (0)497 – 47 35 38
@Konsilo
Of via LinkedIn

Stijn Indenhoek

Stijn Indenhoek is preventieadviseur niveau 1 met ongeveer 17 jaar ervaring in het vakgebied. Naast ruime praktijkervaring als intern preventieadviseur van een grote, internationale organisatie, omvat zijn expertisedomein ook facilitair beheer/aankoopbeleid en het zeer actuele thema van (duurzame) mobiliteit. Stijn kent de dynamiek van sociaal overleg door en door en stond ook een aantal jaren aan “de andere kant” als lid van de hiërarchische lijn.

De laatste jaren werkte Stijn veel als consultant. Een greep uit het aanbod: ondersteuning van preventiediensten, legal compliance audits, opstellen van risicoanalyses en actieplannen, lesopdrachten… en vooral: down to earth, pragmatisch advies geven waar de klant direct mee aan de slag kan.

Stijn begon zijn carrière als redacteur en is dus ook goed thuis in de wereld van de heldere en beknopte communicatie voor toolboxsessies, bedrijfsmagazines, intranet enz.

stijn@konsilo.be
@Konsilo
Of via LinkedIn

  Pascal Meyns  Preventieadviseur   Pascal@konsilo.be

Pascal Meyns
Preventieadviseur

Pascal@konsilo.be

Pascal Meyns legt zich als preventieadviseur niveau I toe op het tijdelijk vervangen van preventieadviseurs binnen bedrijven, of het coachen van nieuwe preventieadviseurs in het uitbouwen van hun werking. Zijn ervaring in de retail zorgt voor een ervaring in juridische entiteiten met vele vestigingen en contact met publiek. Hij is als preventieadviseur niveau I eveneens gespecialiseerd in legal compliancy, het opzetten van strategieën voor de risicoanalyse en sociaal overleg. Hij is docent en promotor van cursisten binnen diverse niveau I en II-opleidingen. Pascal Meyns is bestuurslid van Prebes Vlaams-Brabant en zetelt in de overleggroep van Comeos voor Welzijn op het Werk binnen de Retail.

Pascal@konsilo.be
+ 32 (0)497 – 47 35 39
@Konsilo
Of via LinkedIn 

 An Melis

An Melis

An Melis is een erg gedreven persoon die méédenkt met een organisatie en zich uitleeft in creatief zijn met mensen en ideeën. Ze is een echte teamplayer, hulpvaardig, nauwkeurig, met een groot probleemoplossend vermogen en heefteen goede balans tussen denken (reflectie) en actief handelen (actiegerichtheid).

Ze is onze steun en toeverlaat als het aankomt op organisatie en communicatie.

An@konsilo.be
@Konsilo
Of via LinkedIn


Konsilo beschikt aanvullend over een poule van een paar tientallen freelancers die elk op zich specialisten zijn in een kennisdomein. Hierdoor kan Konsilo grotere en diverser projecten opleveren. Het werken met freelancers levert een uniek flexibiliteit op voor de klant. Geen juniors die het vak nog moeten leren, maar volleerde seniors die heel specifiek inzetbaar zijn.  

 

Wil je mee deel uit maken van het netwerk aan freelancers of in partnership een idee ontwikkelen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.